6 Eylül 2012 Perşembe

istanbul evden eve nakliyat avrupa

Elmas evden eve nakliyat sitemiz 1996 yılından bu yana ihtiyaçlarınızı karşılamak için aralıksız faliyet gösteren nakliye şirketidir. Ev ve ofis taşımacılığında yılların getirdiği deneyim ve uzman kadrosu ve modern araçları, ekipmanları ile ön plana çıkmış, tecrübe ve geniş müşteri ağı ile aranılan güvenilir evden eve firmaları arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır. İstanbul içi evden eve nakliyat hizmetlerinin yanı sıra diğer şehirler arası nakliyat ve tüm yurtta geniş filosu ile de hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir.


Sizlere elmas nakliyat olarak taşımacılık yapacak firma ile en hızlı ve güvenli hizmet almak için bazı önerilerimiz olacak.

-Ev taşıma veya ofis taşımacılığı esnasında, ortada altın, para, çek ve evrak gibi özel ve değerli eşyalarınızı lütfen kaldırınız.
-Ev taşımada veya ofis taşımalarında, eşyalarınız yerleştikten sonra buzdolabınızın gazı oturmadan kesinlikle buzdolabınızı çalıştırmayınız.
-Ev veya ofisiniz taşınırken, yeni taşınacak yerin anahtarını yanınıza alınız. Sürekli olarak bu sorunla karşılaşılmaktadır.
-Ev veya ofisinizin bulunduğu siteden ya da apartman yönetiminden taşınma günü için bilgi alınız. Herhangi bir sıkıntı oluşmaması adına.
-Eşyanızın taşınacağı ikinci adreste site veya apartman yönetimiyle görüşerek taşınma gününüzü onlarla da görüşerek gerekli kişilere bildiriniz.
-Taşınacak olan apartmanın veya sitenin taşınmaya yasak olan saat ve günlerini öğreniniz.
-Taşıması yapılacak yerin elektirk ve suyunu taşınmadan önce açınız. Bağlantıların eksiksiz yapılması için gereklidir.
-Ev veya ofis eşyanızın alınacağı adreste, taşıma günü eşyayı taşıyacak araca yer açınız. Araç sahiplerine ulaşılamazsa işler aksamaktadır.
-Kısmen taşınacak olan eşyaları lütfen farklı bir yerde muhafaza ediniz. Taşınmayacak olan eşyaların içine karıştırmayın.
-Eşyanızı taşıyan firmaya, taşıma günü için verdiğiniz saatte adresinizde lütfen hazır olun.
-Taşıma işlemini yapacak olan firma adını ve kalitesini kanıtlamış olmalı.
-Taşımacılık işi yapan firmanın kendisine ait bir profosyonel web sitesi olmalı, sabit adres ve numaraları olduğuna dikkat edin.
-Ev ve ya ofisinizi taşıyan firmanın kesinlikle firma referansları iyi olmalı. Verdiği referansların doğruluğunu araştırın.
-Taşıma firmasında telefon ile görüşülen kişi yetkili ve profesyonel olmalı. İsteklerinizi iyi analiz edip en iyi çözümü sunmalı.
-Taşıma işini yapan firmanın araçlarında web sitesinde bulunan logo, isim, veya adres yazıları varmı dikkat edin.
-Eşyanızı taşıyan firmanın, taşınan ev veya ofis eşyalarının tamamına sigorta yapıp yapmadığını öğrenin.

evden eve nakliyat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder